estrenes

El debut acollidor d'Aleix Triadó

El cantautor es presenta amb un tema íntim i casolà, que s'inclourà en el seu proper disc 'Outs', previst per aquest gener

| 17/12/2020 a les 13:00h

Aleix Triadó
Aleix Triadó
Aleix Triadó desperta la seva vessant compositora i lletrista amb "Wake up", una de les cançons que el músic vallesà inclourà en el seu disc debut, titulat Outs (Microscopi, 2021), previst pel proper gener. Després de tota una vida dedicada a la música -endinsant-se en la guitarra quan tan sols era un nen, graduant-se en So a l'EMAV, en Jazz i Música Moderna a l'Aula del Liceu i en Sonologia a l'ESMUC, així com el seu introductori recorregut com a productor musical-, Triadó s'aventura en el seu projecte en solitari, i avui en podem escoltar aquest "Wake up", que n'és la primera senya. 


"Wake up" és un tall intimista que gira a l'entorn d'una ruptura emocional, la sensació d'enyorança i la tristor. La veu melancòlica de l'autor acompanya una guitarra espanyola polida en una melodia serena que s'acaba d'arrodonir amb la percussió de Roger Pi i el baix, que posa Arnau Torné. Tot plegat, s'ha enregistat en el seu propi estudi. El videoclip que acompanya aquest primer senyal d'Aleix Triadó ha estat obra de Xumari Roca. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, Sant Celoni, Aleix Triadó, estrena, wake up, Outs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.