estrena

Amb P.A.W.N. Gang la festa no s'acaba

Estrenem el nou clip inèdit de la formació, «PARDUT», que apareix mesos després de la sortida del seu darrer disc 'Oli d'uliba'

P.A.W.N Gang resisteix com una taca d'oli

| 03/12/2020 a les 12:30h

P.A.W.N. Gang al clip «PARDUT»
P.A.W.N. Gang al clip «PARDUT»
Aviat farà un any que P.A.W.N. Gang retornava per la porta gran amb el disc Oli d'uliba (Delirics, 2020). Tanmateix, les cançons que el conformaven gairebé no han conegut els directes, degut a les restriccions derivades de la crisi sanitària. És en aquest context que la banda barcelonina decideix resistir i tornar a fer moure els malucs, amb un nou tema que ens remet als seus inicis, quan no només es proclamaven pioners del trap en català, sinó que jugaven amb la fusió del reggaeton més ballable i desvetllat. Presentem en exclusiva la nova melodia, que porta per títol "PARDUT". 


Canten que els falta l'aire, però el clip, en canvi, desprèn un aire de festivitat que fa mesos que s'enyora. P.A.W.N. Gang es presenta en una limusina indiscreta i acompanyat per dues ballarines a qui no els falta desimboltura, per cantar d'enyors, amors i desamors. El clip de "PARDUT" ha estat dirigit per Axel Bosch, i combina les imatges del grup en exterior amb les dels diferents components en un estudi amb el fons de color rosa. 

Fa gairebé deu anys que la formació apareixia a l'escena per despertar l'esperit urbà en català que, durant aquests anys, no ha fet més que créixer i prendre els escenaris. Cada vegada hi ha més formacions que s'atreveixen a experimentar en aquest gènere del que P.A.W.N. Gang sempre podrà presumir ser precusor, però aquesta vegada tornen amb la intenció de renovar-se ells mateixos i persuadir, també, el públic menys fidel al seu estil. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, actualitat, Pawn Gang, estrenes, Pardut

COMENTARIS

Temazo per acabar l'any

Aka_Polmana, 03/12/2020 a les 22:04

Brutal els meus tetes, trencant la meva base d'aquesta manera tant boja. Contentissim d'haver produit un cop mes per ells

Geng

Anònim, 03/12/2020 a les 22:22

Skerit

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.