estrenes

La benvinguda de Moshbowl a «Sicktown»

El trio lleidatà presentarà disc el primer trimestre de 2021 i avui n'estrenem el primer avançament en format senzill

| 23/12/2020 a les 11:00h

Moshbowl
Moshbowl | Arxiu del grup
Ramon, Lluc i Adrián son les tres potes que fermen el projecte Moshbowl, dempeus des del 2014. Tanmateix, no ha estat fins aquest any que el trio de Linyola ha entrat a l'estudi per gravar el seu debut discogràfic definitiu sota el titular "Land of Losers", que finalment veurà la llum el març del 2021. L'esperen set temes al més pur punk-rock, banyats d'adrenalina i crítica social a parts iguals. Mentrestant, estrenem un dels temes que s'hi inclouran, titulat "Welcome to Sicktown". 


La primera cançó que Moshbowl descobreix de "Land of Losers" té lloc a l'escenari figurat de "Sicktown", on també hi passaran altres històries de l'àlbum. "Sicktown" representa un espai incòmode, un hàbitat on se celebra la ignorància i d'on és molt complicat escapar. "Welcome to Sicktown" dona la benvinguda a aquest il·lusori amarg de la banda a través d'una melodia enèrgica i apressada, amb espai per reflexionar sobre l'inconformisme exposat. 

Les cançons d'aquest primer compendi discogràfic de la banda lleidatana han estat enregistrades a EM Estudi per Xavi Escribano, qui també es va encarregar de les mescles i masteritzacions. Per la seva banda, El Vigilante és l'autor de la part gràfica de "Land of Losers". A partir de demà, es podrà fer la reserva prèvia del disc de Mohsbowl des del seu portal web
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, welcome to sicktown, senzill, punkrock, Lleida, Linyola, Moshbowl

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.