festivals

El Tradicionàrius anuncia els primers concerts del 2021

Carol Duran s'hi estrenarà com a nova directora artística

Hi ha programades actuacions d'Eliseo Parra, Marala, Paula Grande i Anna Ferrer o La Companyia MINIMíssimA, entre altres

| 11/12/2020 a les 17:30h

Carol Duran
Carol Duran | Arxiu
Fa uns mesos anunciàvem la retirada de Jordi Fàbregas com a director artístic del Centre Artesà Tradicionàrius. El relleu el prendrà una altra persona ben coneguda de l'escena folk, Carol Duran, per al proper festival Tradicionàrius, del 15 de gener al 26 de març de 2021.

Coincidint amb la presentació oficial de Carol Duran com a directora artística del CAT, el Tradicionàrius ha donat a conèixer els primers concerts de la seva 34a edició. La inauguració, el 15 de gener, serà en coproducció amb la Fira Mediterrània de Manresa i servirà per recordar el quaranta aniversari del primer disc del grup La MurgaAlmanac (Edigsa, 1981). A l'escenari, es trobaran músics que ja van formar part d'aquella escena –Eduard CasalsSergi VergésJordi MacayaJordi Barbet 'Kami'Saki GuillemJordi Fàbregas– amb altres de generacions posteriors com Cati PlanaRoger Andorrà o Iu Boixader.

El dissabte 16 de gener, una altra figura destacada del folk, Eliseo Parra, farà la presentació del seu nou disc, Cantar y bailar (autoeditat, 2020). El 22 de gener, el trio Marala presentarà l'àlbum A trenc d'alba (U98 Music, 2020). El 5 de febrer, el duo de polifonia occitana i percussió Cocanha presentarà Puput. En l'àmbit de públic familiar, el 7 de febrer Landry el rumbero presentarà el seu nou espectacle Atreveix-te. El 30 de febrer, la històrica formació valenciana Urbàlia Rurana festejarà com cal el seu trentè aniversari. Una altra formació emblemàtica, La Coixinera, presentarà el disc Tenim i tindrem (Segell Microscopi, 2020) el 20 de febrer, mentre que Paula Grande i Anna Ferrer interpretaran les cançons de Vega (Bankrobber, 2020). 

El guanyador del Concurs Sons 2019, La Companyia MINIMíssimA, tornarà a protagonitzar un dels concerts arran d'escenari l'11 de març. El 12 de març, el grup Sabor de Gràcia oferirà una Ruta per la Gràcia rumbera, mentre el 20 de març hi haurà un doble concert: Jaume Arnella presentarà les seves cançons de confinament al costat de Rafel Sala i el grup Fetus presentarà el seu particular homenatge a ArnellaSota, cavall i rei.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Carol Duran, la companyia minimissima, Jordi Fàbregas, Tradicionàrius, Centre Artesà Tradicionàrius, CAT, Eliseo Parra, Paula Grande i Anna Ferrer, Marala, festivals, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.