estrenes

El rock sense greix de L'Home Brut

La banda valenciana descobreix un nou avançament del proper treball amb un videoclip enregistrat en directe

| 15/02/2021 a les 10:00h

L'Home Brut
L'Home Brut | Carlos Part
Estrenem el nou tema del quintet de Beneixida "Magre", un dels avançaments del que serà el seu tercer experiment discogràfic. Al nou treball, i a causa del gir de guió causat per la pandèmia, L'Home Brut opta per un disc de retorn al punt de partida, una recuperació de la seva essència punk-rock original, que es delata amb aquest tall de carn "Magre" gravat en directe i en una sola presa. La cançó arriba acompanyada d'un clip enregistrat també en directe per part de la companyia audiovisual Rebelarte. 


El fil argumental que sosté "Magre" és ni més ni menys que la crua realitat. L'Home Brut s'aferra a la història d'algú -que podria ser qualsevol persona d'entre vint-i-dos i trenta anys del món occidental- amb les expectatives frustrades en una societat que no té lloc ni possibilitats per a ell. A través d'una melodia de rock elemental i la veu trencada d'Eneas Ribelles, se'ns presenta aquesta situació disfressada de metàfores, on el protagonista és carn "Magre" de canó triturada pel sistema.

"Magre" és una obra que s’entén millor si hi estan presents tots els elements: la cruesa del so i el vídeo en viu, un resultat que remet als concerts presencials de la banda. Tot i que el procés no va ser cosa de pa sucat amb oli, sinó més aviat una gimcana entre confinaments i limitacions. 



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrenes, l'home brut, marge, senzill

COMENTARIS

Magre

Mansano, 15/02/2021 a les 12:04

Espectacular

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.