Actualitat

Judit Nedderman, el realitzador Albert Palomar, i l'actriu Bàrbara Mestanza, al 'Clipping' d'avui

El programa de vídeos musicals passa a fer-se al Canal 33, a la 1h

| 20/02/2021 a les 18:30h

Judit Neddermann a 'Clipping'
Judit Neddermann a 'Clipping'
Aquesta nit, a la 01.00, s’emetrà el quinzè capítol de “Clipping” al 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes el realitzador Albert Palomar, la cantautora Judit Neddermann i l’actriu Bàrbara Mestanza.

Cada setmana “Clipping” presenta una quinzena de clips catalans de qualitat i dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català. A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte el realitzador manresà Albert Palomar parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips d’Arbre, Falcon & Firkin i Un Tal Pere.
 

L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantautora maresmenca Judit Neddermann, que presenta “Canta”, del seu nou disc Aire, un projecte apadrinat per Alejandro Sanz. L’actriu, cantant, directora i dramaturga barcelonina Bàrbara Mestanza és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “No vuelvas tarde esta noche”, del cantautor tarragoní Espaldamaceta.
 
A “La nevera”, el programa recordarà un clip de Sopa de Cabra: “El far del sud”, el primer senzill de l’aclamat disc 9, de l’any 1998, que va ser dirigit per Tito Guifre. En aquest quinzè capítol també es podran veure els clips “El nostre últim ball”, un avançament del tercer disc dels trapers vallesans 31 FAM, i “La nova normalitat”, del cantautor barceloní Samuel López. A més, hi sortiran produccions de Saïm, El Pony Pisador i Donallop, entre d’altres.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Judit Neddermann, Albert Palomar, Bàrbara Mestanza, Clipping

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.