estrenes

Divuit petjades de mala sort amb Pelat i Pelut

La banda de Folgueroles presenta nou disc i nova formació

Descobrim una de les melodies d'avançament acompanyada d'un videoclip

| 13/02/2021 a les 13:13h

Pelat i Pelut
Pelat i Pelut
Pelat i Pelut es deixaven veure el pèl per primera vegada ara fa quatre anys amb el senzill "Quatre llunes", una melodia fresca i de caire rumber que augurava l'arribada d'una banda que enguany s'enlaira. Tanmateix, la banda ha restat en semisilenci, fins que aquest passat 2020 van decidir tornar a engegar motors, amb tanta potència que han acabat forjant un elapé ni més ni menys que de tretze temes. Flor al cul (Microscopi, 2021), es publicarà sencer el proper 13 d'abril, i avui en descobrim un dels temes: "Senyor Planeta". 


Aquest nou tall esdevé un homenatge al senyor Lluís, un veí dels músics a Folgueroles que fa uns anys, sense saber-ho, va interferir a l'amplificador instal·lat al local d'assaig de Tumbaos -ara Pelat i Pelut-, repetint en veu alta les paraules "amic, company, col·lega, germà", que van quedar gravades a la memòria dels músics fins al punt de convertir-les en tornada. Per la seva banda, la melodia de "Senyor Planeta" va aparèixer de la mà d'un dels fundadors de la banda, Jacint Torrents, durant els mesos de confinament domiciliari. 

"Senyor Planeta" és la segona cançó que apareix de Flor al cul després de "Compte", un poema musicat de Jacint Verdaguer -nascut al poble d'origen de la banda,- que van avançar ara fa uns mesos sense saber que acabaria formant part del disc. Flor al cul ha acabat sent un disc que gira entorn al concepte de la mala sort, amb tot de petits detalls de tota mena que n'arrodoneixen la idea, així com una fusió musical d'estils que ha pres forma sota la producció de Carlos Manzanares (Avatar), productor musical de projectes com El Kanka



Enguany, Pelat i Pelut es presenta amb una nova imatge tant a nivell gràfic com personal. De ser un duet que escampava rumbes de primavera a guitarra i bombo per les festes majors, han passat a ser una banda completa amb nou músics i divuit mans sobre l'escenari: alguns coneguts ja a través d'anteriors projectes musicals, i d'altres que han incorporat més tard, com els dos vents, a qui han descobert gràcies a la banda Efímer (finalista del passat concurs Sona9). 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, tumbaos, carlos manzanares, folgueroles, Pelat i Pelut, flor al cul, Senyor Planeta, estrena

COMENTARIS

Il.lusio

Anònim, 28/02/2021 a les 19:31

Molt xulu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.