actualitat

Marcel i Júlia, Àngel Leiro i Lluís Marquina protagonitzen el nou episodi de 'Clipping'

El setzè capítol s'emetrà aquesta nit a les 00:50h al Canal 33

| 27/02/2021 a les 18:30h

Marcel i Júlia a 'Clipping'
Marcel i Júlia a 'Clipping'
Avui a les 00:50h, s’emetrà el setzè capítol de Clipping al Canal 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes el realitzador Àngel Leiro, el duet Marcel i Júlia i el periodista Lluís Marquina.
 
Cada setmana Clipping presenta una quinzena de clips catalans de qualitat i dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català. A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, el realitzador Àngel Leiro parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lax’n’Busto, Bars, Lucrecia i Dani Nel·lo.
 

L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el duet Marcel i Júlia, que presenta “Millor amb tu”, del seu segon treball, “En òrbita”. El periodista barceloní Lluís Marquina, presentador del programa Tot es mou a TV3, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Tanca els ulls”, un regal del grup Txarango a la fidelitat del públic.
 
A “La nevera”, el programa recordarà un clip d’Adrià Puntí: “Sota una col”, una cançó inclosa al disc “L’hora del pati”, de l’any 1999. La peça en qüestió va esdevenir el primer clip amb dibuixos per a una cançó en català, va ser dirigit pel mateix Puntí i per Òscar X. Gómez.
 
En aquest setzè capítol també es podran veure els clips “Parc”, la cançó que dona nom al cinquè disc del bandautor Ferran Palau, i “Llepolies”, del disc amb el mateix títol que estrena el grup valencià Zoo. A més, hi sortiran produccions d’Aniol Riba, Tona Gafarot i Fetus, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Àngel Leiro, Lluís Marquina, Clipping, Marcel i Júlia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.