Actualitat

Nou episodi de 'Clipping' amb Cesk Freixas, el realitzador Pau Griera, i la periodista Júlia Bertran

El programa s'emet aquesta mitjanit al canal 33

Nou episodi de 'Clipping' amb el realitzador Pol Ferraris, Blai Marsé i Flashy Ice Cream

| 13/03/2021 a les 18:30h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Juan Miguel Morales
Avui, a les 00:55h, s’emetrà el divuitè capítol de Clipping al 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes el realitzador Pau Griera, el cantautor Cesk Freixas i la periodista Júlia Bertran.

Cada setmana Clipping presenta una quinzena de clips catalans de qualitat i dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català. A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, el realitzador barceloní Pau Griera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lildami, Sr. Chen i La Sra. Tomasa amb Stay Homas i Rodrigo Starz.
 

L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Cesk Freixas, que presenta “Quan no abrigui aquest món”, un tema del seu vuitè disc, Memòria (U98 Music, 2021). La periodista cultural de TV3 Júlia Bertran és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Fiera de mí”, del segon treball de Maria Arnal i Marcel Bagés, dirigit per Joan Galo.

A “La nevera”, el programa recordarà un clip de Gossos amb Macaco: “Corren”, dirigit per Àlam Raja, l’any 2007. Guanyador del Premi Enderrock 2008 per votació popular, aquest videoclip és una cançó del novè disc de la banda manresana, Oxigen (Música Global Discogràfica, 2007). En aquest divuitè capítol també es podran veure els clips “Ja no t’espero”, un tast del primer disc de Guineu, el projecte de la cantant Aida G., i “Carta”, del quartet mallorquí Alanaire, apadrinat per Joan Miquel Oliver. A més, hi sortiran produccions de Sara Roy, Gigi Ros i Vaire, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, macaco, cesk freixas, Sr Chen, La Sra.Tomasa, Stay Homas, rodrigo starz, Lildami, clipping TV3, Maria Arnal i Marcel Bagés, clipping, guineu, gigi ros, Vaire, aida g, sara roy, Alanaire

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.