Sona9

L'univers reptilià de Sandra Monfort al Sona9 d'iCat

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

Sandra Monfort: «Visc en una casa de camp i totes les lletres s’inspiren en metàfores de l’ànima»

| 14/03/2021 a les 18:00h

Sandra Monfort
Sandra Monfort | Arxiu
La setmana acaba, és diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa del Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades i, avui, també, un balanç de l'escena femenina del segle XXI.

La nova entrega repassarà els àlbums i els treballs d'algunes de les dones catalanes del rap, del trap, del pop, del jazz, del rock o del blues. Així, el programa arrencarà amb la potència del nou treball de Sandra Monfort, Réptil Niño Ángel (Hidden Track, 2021), el disc de la setmana. A més, també s'escoltaran les cançons feministes de Berta SalaAlba CaretaMagalí Sare i Carolina Alabau o Marina Comelles, les traperes La Clika Pica i Rap de Girona, la cançó de Lia SampaiRita PayésAnna d’Ivori i Ariox, o la fusió de Marinah. Per últim, es descobrirà com sonen els primers grups del Sona9 2021: Suc i Sopes i Geluc.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sandra Monfort, Berta Sala, magalí sare, Carolina Alabau, marina comelles, La Clika Pika, Rap de Girona, anna d'ivori, Lia Sampai, Ariox, Marinah, Suc i Sopes, geluc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.