Estrenes

No cal res més que escoltar l'«Osmosi» de Ricard Grell

Estrenem el clip d'avançament d''Osmosi', el nou llarga durada del gironí

| 22/03/2021 a les 10:30h

Imatge animada del clip d'«Osmosi»
Imatge animada del clip d'«Osmosi» | Arxiu
Ricard Grell presenta el segon disc en solitari, Osmosi (La Catenària, 2021), avançant un senzill amb el mateix títol, que s'acompanya d'un clip animat. La paraula escollida per representar aquest nou treball, "osmosi", fa referència al procés biològic que busca l'equilibri entre dues concentracions diferents, de manera fluida. El cantautor, antic membre del duet Els tantinos, utilitza aquest concepte com a clau que defineix el procés creatiu del projecte: sense forçar i a cops d'inspiració.


Fent èmfasi en la importància de prendre's la vida sense 'deixar's-hi la pell' o 'morir en l'intent', el músic canta a la necessitat de deslliurar-nos de les pressions mundanes i 'fluir, com un ocell'. Així ho evoca també el mateix so de la guitarra i les imatges del mar que es canten i es mostren al clip.

L'àlbum
Al llarga durada, Ricard Grell s'acompanya dels músics Toni Beiro, a la producció i a diversos instruments, i Lluís Costa (LUW), a la guitarra acústica. Els 14 temes que el configuren s'estrenaran el proper 6 d'abril i han estat composats, escrits i musicats pel mateix Grell, a excepció d'“Aprendre”, que és una versió del clàssic de Lluís Llach


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Els tantinos, Osmosi, Ricard Grell, estrenes

COMENTARIS

No cal res mes

Timewind, 22/03/2021 a les 15:16

Lletra interessant, música que entra bé.
M encanta!!

Ok

Anònim, 22/03/2021 a les 15:18

Muy bueno Ricard

Osmosi Ricard Grell

Teresa Agitadora emocional, 27/03/2021 a les 19:47

La letra despliega a través de esa membrana semipermeable sin gasto de energía, como una nueva sensualidad armónica emocional, prolongando la emoción en un equilibrio músico/visual simpático, con notas florales, amaderadas y chipre. Algo así como esa Rosa misteriosa que florece una vez al año. Donde nos invita a seguir nadando con el corazón en calma, cuando lo que le debes a la vida, decides pagarlo viviendo, desde la música, el arte más democrático. Que coste en acta que mi comentario siempre es desde la emoción rebotada, jamás desde la sabiduría técnico/musical, percibo una intensidad serena desde el mensaje subliminal algo así como "#QueNoNosFrunjanLaVida".

Osmosi Ricard Grell

Joan Valls, 01/04/2021 a les 11:19

Molt bo Ricard,
Moltes Felicitats i bon treball

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.