Estrenes

Pèl de Gall alça els gots de nou

Estrenem el nou clip en directe de la banda menorquina com a avançament del proper àlbum que publicaran a finals de mes

Pèl de Gall brinda el nou videoclip «Alçau els gots»

| 12/04/2021 a les 14:40h

Pèl de Gall
Pèl de Gall
El quintet de Menorca Pèl de Gall, guanyador del Premi Enderrock de la Música Balear d'enguany a millor directe confinat, es retracta amb Un directe diferent (RGB Suports, 2021), un àlbum que concentra els seus millors èxits en doble format de CD i DVD. Estrenem en primícia el videoclip enregistrat en viu al Teatre Principal de Maó, "Alçau els gots" una versió del tema inclòs al darrer àlbum del grup, A sa vostra salut (RGB, 2020).


"Alçau els gots" se'ns presenta com un tema de celebració i hedonisme a partir del qual s'agraeix a tots els seguidors de Pèl de Gall els anys que han estat gaudint de la música plegats. A diferència de la versió original, que respira potència i rock'n’roll, aquesta nova versió és més pausada i està interpretada amb més sensibilitat. "“Alçau els gots” és un dels moments més especials i íntims del concert", comenta la banda, "es crea una
complicitat i una connexió amb el públic que ens emociona molt. Un episodi màgic que volem destacar i que sempre voldrem recordar".

El tema, així com tot el disc Un directe diferent, es va enregistrar en viu al Teatre Principal de Maó el passat 2 de gener. Però no va ser un concert qualsevol. Una de les singularitats del bolo, i que queda plasmada a l'àlbum, és precisament com la banda ha hagut d'adaptar el seu directe festiu i enèrgic en aquest context de pandèmia. "Cada concert que s’ha fet ha estat una victòria. Des del primer minut hem volgut demostrar que la cultura és segura i necessària. I la millor manera de transmetre-ho és publicant un directe en format CD/DVD, una molt bona oportunitat perquè, tant els assistents com els que no van poder venir, ho puguem reviure sempre que vulguem", explica el grup.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Pèl de Gall, estrenes, actualitat, Alçau els gots

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.