videoclips

Pèl de Gall brinda el nou videoclip «Alçau els gots»

Estrenem l'audiovisual festiu de la banda menorquina

| 04/02/2020 a les 13:30h

Pèl de Gall
Pèl de Gall | Fotograma "Alçau els gots"
El quintet menorquí de rock festiu Pèl de Gall brinda el nou videoclip "Alçau els gots", un senzill que dedica a tots els seus seguidors i que estrenem en exclusiva. El tema s'inscriu dins del disc d'homenatge i agraïment al seu públic, A sa vostra salut, (RGB, 2020). Aquest quart treball discogràfic del grup compilarà 11 cançons inèdites i veurà la llum el proper 7 de febrer.



Al vídeo, seguim un noi que entra a un bar atapeït de gent atret per la festa que hi ha dins. A l'interior de l'establiment l'espera la música de Pèl de Gall amenitzant la concorreguda trobada: "Ara que es bar ja està petat farem una altra ronda", canta Francesc Pons, vocalista de la banda. La cançó convida a gaudir de la nit i a allargar la festa: "Ompliu ses vostres gerres i que aquesta nit no s'acabi mai", crida la lletra.

"Alçau els gots" se'ns presenta com un tema de celebració i hedonisme, de premiar el gaudi i agrair a tots els seguidors i públic de Pèl de Gall els anys de festa i música plegats. Un senzill que és mostra de l'essència del disc A sa vostra salut, que si bé estilísticament segueix l'estela dels anteriors àlbums, aposta per cançons més festives pensades per a un directe encara més dinàmic i animat.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pèl de Gall, estrenes, videoclips

COMENTARIS

Visca

Rock, 04/02/2020 a les 15:46

Visca es rock illenc!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.