festivals

Stay Homas, Oques Grasses i Aitana al Sons del Món d'enguany

El festival se celebrarà de nou a la Ciutadella de Roses entre el 23 de juliol i el 7 d’agost

Les entrades es podran adquirir a partir d'aquest matei vespre, a les 20h

| 29/04/2021 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
La 14a edició del festival Sons del Món torna a programar concerts a l’emblemàtica Ciutadella de Roses com a espai central amb un cartell referencial a la Costa Brava. Enguany, entre el 23 de juliol i el 7 d’agost, ha programat una desena d’artistes, la majoria catalans, amb noms destacats com Oques Grasses i Amaral, a més del concert ajornat de God Save The Queen.

Les entrades es posaran a la venda aquest mateix vespre a les 20h, i es preveu que pugui haver-hi un aforament de 1.290 persones a cada concert, amb distància interpersonal entre unitats afectives de fins a sis persones (el que suposa el 65% de l’aforament habitual). A més, i com ja es va fer l'any passat, es mantindrà la zona Village, on degustar productes de l'Empordà abans i després de les actuacions.

ELS CONCERTS MÉS DETACATS
Stay Homas
23 de juliol

El trio més emblemàtic dels terrats barcelonins repeteix per segona vegada consecutiva a l’escenari del Sons del Món. Amb la publicació de l’àlbum de debut, Agua (Sony, 2020), i el triple Premi Enderrock 2021, a millor artista revelació, directe i cançó, Stay Homas serà un dels grans reclams del públic empordanès.

La Casa Azul 
24 de juliol

Guille Milkyway i companyia han construït una dilatada carrera que els ha consolidat com una de les bandes més reconegudes de l’electropop estatal. Ara fa dos anys la banda barcelonina va publicar el darrer àlbum, La gran esfera (Elefant Records, 2019), que combinava cançons tant de base de synthpop com trap i dance, com ara els senzills “Podría ser peor”, “El momento” o “Ataraxia”.


Oques Grasses
25 de juliol

Els osonencs oferiran a Roses el seu potent i revitalitzant directe. Als èxits contrastats del darrer disc, Fans del Sol (Halley Records, 2019), s’hi sumaran els nous temes de l’àlbum que estrenaran a final de maig, amb un llançament sorprenent.

God Save The Queen
31 de juliol

Després d’un any de demora a causa de la pandèmia, finalment el públic de Sons del Món podrà escoltar la reconeguda banda de tribut a Queen creada a l’Argentina. El grup repassarà alguns dels grans clàssics de la mítica banda britànica com “We Will Rock You”, “We Are the Champions” o “Bohemian Rhapsody”.

Nil Moliner
1 d’agost

Ha estat un dels artistes que han vist créixer la seva popularitat gràcies al fenomen d’Operación Triunfo. L’artista santfeliuenc va gravar l’any passat el seu primer treball, Bailando en la batalla (Warner, 2020), que ha tingut una molt bona resposta amb èxits com “Mi religión” o “El despertar”.


Amaral
6 d’agost

El duet Amaral és una de les propostes consolidades del pop-rock estatal del nou mil·lenni. Amb temes convertits en intemporals com “Marta, Sebas, Guille y los demás”, el duo saragossà, format per la cantant Eva Amaral i el guitarrista Juan Aguirre, va presentar fa dos anys el seu últim àlbum, titulat Salto al color (Discos Antártida / Sony, 2019), el que en fa vuit de la seva trajectòria.

Aitana
7 d’agost

L’ascens de popularitat que ha experimentat Aitana des de la seva entrada a OT ha estat fulgurant. Amb dos discos publicats –11 razones (Universal, 2020) ha estat l’últim–, l’artista de Sant Climent de Llobregat s’ha erigit com una de les figures més rellevants del panorama del pop espanyol.


A més d'aquests set artistes, el festival ha programat encara dues cites més amb artistes d'àmbit nacional de gran popularitat: Fangoria (05/08), la formació d'Alaska i Carlos Canut, que celebra 35 anys de l'himne "A quién le importa", i Rosario (30/07), la mediàtica artista de la família Flores i referent del pop-flamenc estatal, que presentarà nou disc i nova gira: Te lo digo todo y no te digo na (Universal Music, 2021)
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Rosario, Nil Moliner, God Save The Queen, Sons del Món, La Casa Azul, Aitana, Oques Grasses, Stay Homas, festivals, Amaral, Fangoria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.