Actualitat

El 'Cant espiritual' de Dénia a Barcelona

Carles Dénia du el seu espectacle sobre el darrer poema d'Ausiàs March al Poblenou, el pròxim 13 de maig

Carles Dénia torna al Paradís

| 03/05/2021 a les 10:30h

Carles Dénia
Carles Dénia | Dani Álvarez
El proper dijous 13 de maig, Carles Dénia presentarà a Barcelona -per fi- el seu espectacle sobre el Cant espiritual d'Ausiàs March, aquell que comença "Puys que sens tu algu a tu no basta, dona'm la mà o pels cabells me lleva...". Serà en el marc del festival Barcelona Poesia al casino l'Aliança del Poblenou. 

Carles Dénia va musicar íntegrament el Cant espiritual en un disc, editat l'any 2018, en què els intrincats versos d'aquest poema controvertit i tardà, -on Ausiàs March expressa dubtes, somnis i desenganys amb una profunditat psicològica i una riquesa d'imatges única- es canten amb una música imaginativa que fuig dels estils. L'àlbum va traslladar-se als escenaris amb un muntatge de risc i d'una intensitat especial, no només per l'escenografia i la qualitat dels músics a l'escenari, sinó pel fet que es dona tot el protagonisme als versos de March, sense comentaris ni cap altra distracció.
 


A l'Aliança del Poblenou, acompanyaran el músic de Gandia, en aquesta ocasió, la ballarina Karen Lugo, el guitarrista Darío Barroso, el baix Ismael Alcina, els percussionistes David Domínguez i Aleix Tobias, el pianista Baptiste Bailly i el flautista Andrés Belmonte. L'entrada és gratuïta, però cal reservar-la a partir del divendres 30 d'abril.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Carles Dénia, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.