Actualitat

La Sra. Tomasa arriba a la gran pantalla

El grup presenta una pel·lícula de les 'Live Sessions' que van gravar el 2019

Grups com Stay Homas, Txarango o Doctor Prats també han participat en aquest projecte

La Sra. Tomasa: «'Alegre pero peligroso' és el nostre millor disc amb diferència»

| 05/05/2021 a les 20:00h

Pau Lobo (La Sra. Tomasa) i Desiree Diouf en un 'Live Session'
Pau Lobo (La Sra. Tomasa) i Desiree Diouf en un 'Live Session'
La Sra. Tomasa fa prop de 10 anys que fa ballar i vibrar al públic durant els seus concerts. Ara, s'endinsa en una nova aventura, aquesta vegada dins el món cinematogràfic. La banda barcelonina arriba a la gran pantalla amb La Historia Se Repite (Live Sessions), una pel·lícula on es podran veure les seves Live Sessions enregistrades el 2019 a la Lleialtat Santseca amb un grapat de col·laboracions. La producció es podrà visualitzar durant el dia de demà, 6 de maig, als cinemes Yelmo de Barcelona, Tarragona i València, i una desena més de sales arreu de l'estat.


El 2019, La Sra. Tomasa va presentar sis versions noves del seu anterior disc -Nuestra clave (autoeditat, 2017)-, "per tocar aquests temes que tant ens agraden -recorden des de la banda- i fer un final de gira diferent. Reinventar-nos, reenamorar-nos de nosaltres mateixos". Temes com "Ella" (amb Ahyvin Bruno) o "Sepa mi gente" (amb Sr. Wilson Adala) van créixer i veure una segona vida amb uns directes propers, interpretats sense escenari i amb el públic rodejant els músics. “Volíem eliminar aquest metre i mig tan simbòlic que sembla una fossa entre l’artista i el públic”, diuen des del grup, “estant a la mateixa alçada, tot és més bonic i real”. En aquella ocasió, només 1000 persones van poder gaudir d'aquest peculiar projecte, però d'allà en van sortir clips i el disc Live Sessions (Guspira, 2019).



Mesos més tard, i gràcies a la mescla de tot el material per part de Manuel Larrosa, la banda va creure oportú que es convertís en una pel·lícula per a totes les edats, com una forma de reviure l’espectacle i recordar temps passats. "Realment, en un inici la vam gravar per veure-la nosaltres", confessen, però en veure el material ja muntat, "ens vam quedar vibrant i ens vam plantejar ensenyar-la".

Segons afirma la banda, els artistes que formen El Colectivo -que agrupa els ja esmentats Ahyvin Bruno (Las Karamba), Sr. WilsonAdala, a més de Niño Maldito, Marcio, Desiree Diouf, The Sey Sisters, Juli Giuliani, Aarón Barreiro i músics de Stay Homas, Doctor PratsTxarango-, van fer créixer el projecte i cadascuna de les cançons. "Buscàvem visibilitzar l'art amagat que té aquesta ciutat, que és comú a qualsevol, perquè en tots llocs hi ha molt talent", diuen des del grup. Però, a mesura que anava avançant el projecte, els membres de La Sra. Tomasa es van anar adonant que "al final, van ser aquests artistes els qui van treure el millor de nosaltres, el millor que portàvem dins", conclouen.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Stay Homas, La Sra. Tomasa, txarango, El Colectivo, doctor prats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.