Festivals

Bad Gyal, Rigoberta Bandini i Crim, entre els artistes més destacats de les Nits del Fòrum

El cicle barceloní, impulsat pel Primavera Sound, presenta la programació que omplirà el Parc del Fòrum de música durant tot l'estiu

| 05/05/2021 a les 17:00h

Un dels concerts de la passada edició de les Nits del Fòrum
Un dels concerts de la passada edició de les Nits del Fòrum | Xavier Mercadé
El cicle Nits del Fòrum tindrà una reedició aquest estiu, entre el juliol i el setembre. El festival, nascut l'any passat per omplir el buit que deixava la cancel·lació del Primavera Sound, retorna amb el mateix objectiu, després que es confirmés ara fa dos mesos que tampoc se celebraria el Primavera Sound d'enguany.

D'aquesta forma, les Nits del Fòrum omplirà de música el Parc del Fòrum de Barcelona des del 17 de juliol fins al 16 de setembre amb un gran elenc d'artistes tant catalans com espanyols, i fins i tot, amb alguns d'internacionals. El dia 17 obrirà el cicle el quartet tarragoní Crim i la banda de punk La Inquisición. Els seguiran, al llarg del juliol, altres artistes com la barcelonina Rigoberta Bandini (22/07) o el raper argentí Duki (23/07).

L'agost començarà amb l'actuació del duet de pop electrònic Ladilla Rusa i conclourà amb l'actuació tant de Farruquito i de Miguel Poveda el dia 28. Al setembre, ja en la recta final del cicle, s'hi podrà gaudir de diverses actuacions, com la del violinista libanès i d'ascendència armènia Ara Malikian (2/09), o de Bad Gyal, que oferirà una doble actuació el 9 i 10 de setembre, i que substitueix l'actuació que la maresmenca tenia programada pel novembre al Palau Sant Jordi. A més, en aquesta edició, el cicle acollirà el Festival de Cante Flamenco de La Mina (28/07) i la final del concurs de free style SN World Summer Cup (21/07).

En relació amb l'aforament dels diferents concerts, aquests estaran en constant revisió i sotmesos a canvis segons les diferents mesures i restriccions que es vagin aplicant a mesura que avanci l'estiu, amb l'esperança que, a poc a poc, es puguin anar ampliant més i més l'aforament de cada una de les actuacions del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Primavera Sound, nits del fòrum, Festivals 2021, festivals, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.