Verkami

Rock per Xics i Mural Sonor són les noves propostes de Verkami

La plataforma de micromecenatge acull diversos projectes musicals que busquen suport econòmic dels seus seguidors

| 15/05/2021 a les 14:00h

Rock per Xics
Rock per Xics
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: l'àlbum de Rock Per Xics i el quàdruple disc Mural Sonor.

ROCK PER XICS
El grup Rock Per Xics ofereix un espectacle musical on el rock i la cançó popular catalana es fusionen per transmetre els valors del rock a les noves generacions. L'espectacle compta amb cançons de grups com AC/DC, Led Zeppelin o Ramones adaptades per als més menuts amb lletres de "Paff el Drac Màgic", "En Joan petit" o "El monstre de Banyoles", que seran enregistrades per incloure en un disc.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a finançar la producció i gravació del disc, la fabricació i edició dels CD, el disseny, les llicències mecàniques, la gravació d'un videoclip, els costos estructurals de la campanya (impostos, comissió de Verkami) i l'enviament de les recompenses. El grup proposa fins a 18 recompenses per als seus micromecenes, que van des de samarretes per a tota la família fins al regal d'una guitarra Gibson Les Paul fabricada per l'Isma, un dels membres del grup.
 

MURAL SONOR
L'entitat Acció Cultural del País Valencià celebra els 50 anys de la seva fundació amb el projecte Mural Sonor, una antologia de tota la música en valencià repartida en 4 àlbums agrupats per estils. Així, cada disc representarà un dels pilars sobre els quals ha crescut la música al País Valencià: la música tradicional, la música festiva, la cançó i el pop-rock. Aquest quàdruple disc compta amb la participació de representants de diferents generacions com Borja Penalba i Mireia Vives, Miquel Gil i Noelia Llorens o Tardor i May Ibáñez.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a pagar l'adaptació i composició de les cançons elegides pel disc i les gravacions d'estudi, així com per a la producció de les còpies físiques o la impressió de làmines i cartells. L'entitat proposa fins a 17 recompenses per als seus micromecenes, que van des d'una descàrrega digital del disc, fins entrades pel concert de presentació.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Rock Per Xics, Actualitat, AC/DC, Led Zeppelin, borja penalba i mireia vives, Miquel Gil, Ramones, Noelia Llorens, tardor, Verkami, verkami, May Ibáñez, Mural Sonor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.