Verkami

Tatiana & el Trino i Beatneeks són les noves propostes de Verkami

La plataforma de micromecenatge acull diversos projectes musicals que busquen suport econòmic dels seus seguidors

| 05/06/2021 a les 14:00h

Tatiana & el Trino
Tatiana & el Trino
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el primer disc de Tatiana & El Trino i l'àlbum de Beatneeks.

TATIANA & EL TRINO
Aquesta formació de músics presenta el seu primer àlbum: Ales, compost per 6 cançons pròpies que van des del rock-pop, passant pel flamenc fins a la música xamànica. A través d'aquest treball, l'agrupació formada per Tatiana Massager (veu i lletres), David de Maya (guitarra española), Pere Ayala (guitarra acústica, elèctrica, banjo i cors), Freddy Solves (teclats i producció) i Michel Solves (bateria i producció) vol fer un cant a la vida que posi l'enfocament en els humans i en el poder que tenim a les nostres mans.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a la producció i postproducció d'aquest projecte, a la confecció de l'edició física i les 200 còpies del disc, i a la impressió de les làmines de la portada del disc. Per aquells micromecenes que col·laborin amb el projecte, el grup proposa diverses recompenses que van des de la descàrrega digital del disc fins a l’entrada pel concert de presentació l’estiu de 2021, passant per una làmina impresa de la portada del disc.
 

BEATNEEKS
Sinestesia és un disc compost per 12 cançons, més un bonus track, on cadascuna s'associa a un color diferent. A més, en cadascun dels videoclips apareix un artista interpretant la cançó a través de la seva disciplina, creant un teixit entre els artistes i els membres del grup en forma de projecte multidisciplinari. ampliant i fent . D'aquesta manera, amplien i fan creen un teixit entre els artistes i els membres del grup en forma de projecte multidisciplinari. Val a dir que aquest treball és l'òpera prima del grup Beatneeks, que fusiona el soul i el hip-hop dins de la música electrònica.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a la mescla, masterització i producció del disc, a la gravació dels 13 clips de l'àlbum, al disseny dels CD, a la sessió de fotografies i als costos de promoció i distribució. Per aquells micromecenes que col·laborin amb el projecte, el grup proposa diverses recompenses que van des de samarretes o tote bags amb el logo del grup fins a unes arracades elaborades per Maya Joies, passant per un tatuatge inspirat en el tema "Paradise". 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Verkami, Beatneeks, Tatiana & el Trino

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.