Verkami

El documental 'Voy a saco, guitarras y clubs' i el festival 'Els set inferns' són les noves propostes de Verkami

La plataforma de micromecenatge acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

Raquel Lúa i Bredda són les noves propostes de Verkami

| 19/06/2021 a les 14:00h

Dj Amable
Dj Amable | Arxiu de l'artista
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: El Festival de Jazz Folk del Pirineu Els Set Inferns i el documental Voy a saco, guitarras y clubs.
 
VOY A SACO, GUITARRAS Y CLUBS

Amb motiu de la celebració que tindrà lloc el 2022 dels 37 anys de trajectòria del punxadiscos de L'Hospitalet de Llobregat, DJ Amable, el documental Voy a saco, guitarras y clubs repassarà com ha estat fins ara la seva carrera professional. L'any 2000 
va esdevenir resident de la nova sala Razzmatazz 
i la seva trajectòria ha passat també per festivals com Summercase, Reading, Sonar, Sonorama, Cruïlla, Paredes de Coura o el Festival Internacional de Benicàssim (FIB). Amb aquest documental, Voy a saco, guitarras y clubs, es repassa l'estil i la tècnica de punxar "música de guitarres" que tant ha popularitzat Amable en les seves sessions des de l'any 1984.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a la realització del documental per tal de poder-lo tenir acabat el setembre del proper any. Segons els objectius que s'han proposat, entre finals de juliol del 2021 i gener del 2022 volen tenir totes les entrevistes i localitzacions gravades, i entre febrer i abril del 2022, editar i seleccionar el contingut d'aquestes, per així, entre els mesos de maig i juliol tenir el documental muntat. Entre les recompenses per als micromecenes hi haurà: la participació en una sessió especial amb DJ Amable per al documental, una sessió especial per a descàrrega de DJ Amable, visionat del documental en línia i agraïment en crèdits, una bossa dissenyada amb el nom del documental, CDs, a més d'una recompensa per entitats, empreses i associacions, incloent la seva imatge en el documental.


ELS SET INFERNS - FESTIVAL DE JAZZ FOLK DEL PIRINEU

Els set inferns és el primer festival de Jazz-Folk del Pirineu que tindrà lloc a la comarca de l'Alt Urgell, a la població de Bellestar. Aquesta primera edició comptarà amb diferents artistes i amants de la música que es reuniran per compartir i gaudir plegats dels concerts, de la fira musical i de la gastronomia local, així com de les cerveses artesanes de proximitat. El festival es portarà a terme el dissabte 31 de Juliol de 2021 i el públic podrà participar de diverses maneres: a través dels tallers de format reduït, a través dels tallers i concerts de danses o gaudint dels concerts musicals.


El finançament aconseguit a través del micromecenatge anirà destinat a sufragar part dels concerts, la totalitat dels tallers, el lloguer d'infraestructura i les despeses de promoció i marxandatge. I les aportacions del públic, per la seva banda, seran essencials per assegurar-ne l’autonomia garantint un equilibri entre l’autogestió i el reconeixement de la feina dels artistes. Entre les recompenses per als micromecenes hi haurà: una samarreta o una bossa de mà amb el disseny fet per a l'ocasió, places per als diferents tallers que es realitzaran el dia del festival, cerveses artesanes vip o un cd del grup de música ROT
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Dj Amable, Els set inferns, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.