Verkami

Alérgicas al Polen i Jamaleònics són les noves propostes de Verkami

La plataforma de micromecenatge acull diversos projectes musicals que busquen suport econòmic dels seus seguidors

| 08/05/2021 a les 14:00h

Alérgicas al Polen
Alérgicas al Polen | Clàudia Serrahima
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el nou disc d'Alérgicas al Polen i el nou LP de Jamaleònics.

ALÉRGICAS AL POLEN
De sobretaula serà el nou disc d'Alérgicas al Polen, un treball compost per 7 cançons construïdes des de petits racons de l'interior de cadascuna de les integrants. Les sis membres de la formació volen retratar instants que les inspiren i les omplen d'empenta per seguir creixent i creant xarxa. Les artistes, que s'autodefineixen com a "cantautores en marxa" porten poc més de dos anys juntes i aquest nou àlbum serà el seu segon treball, després del llançament de De Cero (autoeditat, 2020).


Les aportacions que rebi el projecte les destinaran als costos que comporten publicar el nou disc. Això inclou la producció, la creació i el disseny de les recompenses, així com l'estètica i la fabricació del marxandatge. Les recompenses que proposen pels micromecenes aniran en relació amb la quantitat aportada: des de "La precària", que inclou una descàrrega digital anticipada del disc i una postal d'una cançó de l'àlbum, fins a "La fanàtica", que inclou un vinil del disc o un concert en petit comitè, passant, entre altres, per "L'alternativa", que també inclou, entre altres coses, un bol de ceràmica del disc. 
 

JAMALEÒNICS
Multitud subalterna serà el primer LP de la banda valenciana Jamaleònics, un treball compost per 8 temes inèdits que, seguint el camí del mestissatge, passen per l'ska, el balkan, el reggae, el funk, el rock o el punk i compta amb col·laboracions com Pep Gimeno 'Botifarra'. El grup espera que a principis de juny l'àlbum ja sigui una realitat.


Amb les aportacions que rebi el projecte, la banda acabaran d’enregistrar el disc, masteritzar els temes, realitzar un videoclip i el·laborar un artwork. Les recompenses que proposen van des de samarretes i dessuadores dels 3 models exclusius que han preparat, fins a totebags, a més de l’obtenció del disc en format digital i físic. A part, també inclouran entrades pel concert de presentació el diumenge 4 de juliol de 2021 a La Casa de la Mar d’Alboraya i, pels més col·laboradors, tenen també una sèrie de recompenses exclusives com una visita al back-stage el dia del concert o una sessió punxadiscos del baixista del grup amb jam inclosa.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Pep Gimeno 'El Botifarra', Jamaleònics, Alérgicas al polen, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.