actualitat

Sentim les passes d'Oques Grasses

La formació descobreix a mitjanit el seu nou àlbum d'estudi

| 27/05/2021 a les 17:30h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
Oques Grasses publica aquesta mitjanit el seu cinquè disc d'estudi. No hi ha dubte que el septet és dels grups més aclamats del panorama musical actual, i amb un públic molt ampli. El seu exitós darrer disc Fans del sol (Halley Records, 2019) va fer-los ser protagonistes de la gala dels Premis Enderrock 2020, en què es van endur dos premis de la votació popular i un de la crítica, entre altres reconeixements. Dos anys i una pandèmia mundial després, la banda osonenca té a punt el seu cinquè i esperat disc, que publicarà sota el títol A tope amb la vida (Halley Records, 2021), del qual fins ara tan sols se n'han pogut escoltar un parell de cançons, "Bye bye" i "Vull petar-ho", interpretada en primícia a la gala dels Premis Enderrock 2021. 


A tope amb la vida té altes les expectatives, cosa que, a priori, no sembla espantar gaire al vocalista del grup, Josep Montero, segons va explicar a Andreu Juanola (La Sotana) en una entrevista per Enderrock: "Complir les expectatives del públic em motiva. Em fa donar tot el que tinc i intento convertir la pressió en una motivació a l’hora de posar-hi moltes hores i esprémer-me al màxim el cervell, tot i que no sé fins a quin punt és sa."


Sigui com sigui, la banda ja té plena l'agenda de concerts per aquest estiu, el primer en què pujaran a l'escenari en el format pandèmic. Els primers concerts de presentació d'Oques Grasses tindran lloc a Vic, Manresa, L'Estartit o Canet de Mar, entre altres poblacions d'arreu de la península. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, osona, a tope amb la vida, oques grasses, disc, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.