estrenes

Esther, a punt d'estendre les ales

L'artista de Vinaròs presenta el darrer avançament abans de publicar el seu EP debut

| 07/07/2021 a les 11:30h

Esther
Esther | Carles Mas
La jove cantant de Vinaròs és a punt de presentar el seu disc debut Les teues ales (Primavera d'hivern, 2021), però com totes les històries, aquesta també té les seves fases prèvies, i avui ens movem en la penúltima abans que comenci el viatge definitiu d'Esther amb el seu àlbum a la motxilla. "Massa tard" arriba dos dies abans d'aquest llançament, com un regal que la cantant es fa a ella mateixa i a la gent que l'escolta, amb una sensació renovada i quelcom que la fa especial entre la resta. Tot plegat, queda plasmat en el videoclip amb què la cantant vesteix aquesta nova melodia, i que ja podem veure avui en exclusiva. 


"Massa tard" és una cançó que Esther escriu des del seu interior més conscient, aferrant-se a un remolí d'emocions que inclouen la ràbia i la frustració. En ella, la cantant valenciana canta per primera vegada una història de clarobscurs, sobre el gust amarg d'aquelles relacions que, malgrat semblin encaminar-se al seu final, persisteixen en l'interior més esperançador.  

El clip que acompanya "Massa tard" és una amalgama d'imatges que remeten a la infància de l'artista a partir de referències dels 90, intervingudes pels vídeos on apareix Esther a l'estudi durant el procés de creació de Les teues ales, produït per Àlex Martínez al Delta de l'Ebre.

Esther dona la benvinguda així a una temporada de concerts, en què presentarà el seu debut, el 16 de juliol a Xixona; el 17, a Antella; el 23 a Manuel; el 24 a Llíria i, el 7 d’agost, a Aldaia.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Vinarós, primavera d'hivern, les teues ales, massa tard, estrenes, Esther, EDRValencià, clip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.