estrenes

Julieta es desdobla en la recerca d'ella mateixa

Estrenem el nou clip de la jove barcelonina, «Tu juru Ju»

La generació centènnial i el nou pop de butxaca

| 02/07/2021 a les 12:30h

Julieta
Julieta
A vegades no és fàcil mirar-se als ulls d'una mateixa, però és exactament aquest el repte que Julieta es proposa en el seu nou clip "Tu juru Ju", un tema que fa de pont entre la Julieta més urbana i la més orgànica, aquella que anhela un món intangible on la tecnologia i les presses encara no han arribat. Aquest és tot just el segon senzill que la jove barcelonina descobreix d'un possible àlbum debut, i n'estrenem l'audiovisual en exclusiva. 


El clip que acompanya aquest nou senzill de Julieta, dirigit per Hug Feijoo, es desdobla en dos entorns contraposats. D'una banda, podem veure la cantant deambulant per un paisatge natural i fins i tot mitològic, on troba una habitació feta a mida per esvair-se de tot allò que trobarà a l'altra banda: un lloc tancat, fosc i quadriculat. Julieta cerca l'harmonia entre els dos extrems a través d'una coreografia empoderada. 

La sonoritat que l'artista pren a "Tu juru Ju" remet a les tendències més actuals de la música urbana, en una simbiosi, en forma de pop de butxaca, amb la delicadesa vocal i les rimes senzilles que adopta tot combinant les llengües catalana i anglesa. La cançó ha estat produïda per Fast Boo i editada pel segell Music Bus Records. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Julieta, Pop de butxaca, Tu juru ju, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.