Verkami

Raquel Lúa i Bredda són les noves propostes de Verkami

La plataforma de micromecenatge acull diversos projectes musicals que busquen suport econòmic dels seus seguidors

Tatiana & el Trino i Beatneeks són les noves propostes de Verkami

| 12/06/2021 a les 14:00h

Raquel Lúa
Raquel Lúa | Foto d'arxiu
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el nou disc de Raquel Lúa i el primer disc de Bredda.

RAQUEL LÚA
Després de més de 300 concerts a l'esquena, Raquel Lúa reafirma el que feia temps que sospitava: el que més li agrada del món és fer música i tenir el plaer de poder-la compartir amb el públic. Per aquest motiu, la cantant es llança a fer un segon disc, que estarà produït per Carlos Avatar, i on hi haurà un total de 10 peces de cançó d'autor i folk en les quals es parlarà de temes com la vida, la mort, l'amor i la sort.


Les aportacions que rebi el projecte, aniran destinades a la gravació, mescla i màstering del disc, a més de per al lloguer de la sala per la presentació, la promoció del disc o el disseny, entre altres. Entre les recompenses per als micromecenes s'hi preveu des d'una cançó personalitzada fins a una mostra impresa de les lletres escrites en una llibreta amb els esborranys corresponents, passant per l'experiència d'un sopar per a dues persones en què ella mateixa els convidarà a sopar a casa seva, a més de la possibilitat de poder gravar en un estudi de música.
 
BREDDA
Després de presentar el passat 2020 dos senzills, "Petits Detalls" i "Urquinaona", tot i els obstacles per la pandèmia del coronavirus, la banda presenta el seu primer disc, Resiliència, en un moment delicat pel que fa al món de la cultura. Amb una barreja d'estils entre el rock, el reggae i el rap, és amb aquest primer disc que pretenen donar un respir d'esperança a tothom qui es pugui sentir identificat.


Les aportacions que rebi el projecte, aniran destinades a la producció dels temes, gravació del disc, edició i mescla, màstering dels temes, a l'equip de disseny gràfic i al disseny i impressió del merchandising. Cada aportació, a més, anirà acompanyada d’una recompensa segons la col·laboració que s'hi decideixi fer: des de l'accés anticipat al disc en format digital o un pack de merchandising, fins a l'enviament del disc en format físic o l'entrada al concert de presentació de l'àlbum, entre d'altres.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Raquel Lúa, Bredda, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.