estrenes

La carícia de Reïna feta «Tendrum»

Descobrim com sona una de les cançons que el quartet mallorquí inclourà en l'àlbum debut

Reïna: «Hem intentat que cada cançó sigui un petit experiment en si»

| 30/07/2021 a les 08:00h

Reïna
Reïna | Michal Novak
Encara no fa un any Reïna s'erigia com a banda guanyadora de la 21a edició del concurs Sona9. Els quatre músics manacorins es presentaven com una formació fresca, jove i acabada de sortir de l'ou. Va ser un cop instal·lats a Barcelona per motius acadèmics i laborals, que van ajuntar-se i decidir presentar-se al concurs, on van lluir un grapat de cançons cristal·lines de pop delicat que des d'aleshores no han fet més que créixer. Avui neix oficialment "Tendrum" -que veurà la llum aquest mes d'agost amb el disc Sona9 2021 que encartem amb el pròxim número de la revista Enderrock-, una de les melodies que Reïna va descobrir als escenaris del Sona9 i que ara ressona sota la producció de Lluís Cabot (Da Souza), encarregat de la producció del debut discogràfic del quartet. 
 

"Tendrum" és una de les cançons que Reïna inclou al seu àlbum primerenc, que sortirà a la llum properament sota el nom Arts marcials (U98, 2021). La nova peça no deixa de ser sinó un assentament de la nuesa i pulcritud a què la formació s'aferra per esbossar la seva personalitat sonora. El registre dolç de Carme Vives es deixa acaronar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo. Amb aquesta primera senya, el quartet obre les portes a un disc que se sumarà a l'afortunada llista d'èxits illencs que irrompen l'escena actual. 

Reïna presentarà en directe "Tendrum" i altres temes inèdits a Lloret de Vistalegre aquest cap de setmana dins el festival Mobofest i el setembre a l'escenari dedicat al Sona9 del Mercat de Música Viva de Vic. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Reïna, Sona9 2020, Mallorca, Tendrum, actualitat, Sona9

COMENTARIS

Wau!

Sion, 14/08/2021 a les 12:42

Molt xula, bons synths i màgia! salutacions i força!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.