estrenes

Magí qüestiona el reflex de les pantalles

El músic s'acompanya del raper Rata EAP per versar la nova cançó «Oki, ens ho traguem tot!»

| 29/07/2021 a les 13:30h

Magí i Rata Eap
Magí i Rata Eap | Mireia Ibarzo
"No només és la pandèmia, és tota la merda que ens aboquen", lletreja Magí al seu nou tema "Oki, ens ho traguem tot!", on s'acompanya del raper Rata EAP. Acolorida per un videoclip, la cançó apareix com a avançament del nou treball de l'artista, que conclourà la trilogia autoeditada Autoteràpia: Fase 3 | Acceptació, que estarà disponible a totes les plataformes a partir de mitjan setembre. De moment, en descobrim en exclusiva aquest primer tema. 


A "Oki, ens ho traguem tot!" Magí recita sense embuts un conjunt de versos replets de veritats i relativitats, fent autocrítica i referència a la impassibilitat amb què vivim davant les injustícies socials i polítiques que veiem de forma virtual. Fascinat pel "reflex del món a les pantalles", l'artista entona reflexions al voltant de les contradiccions que aquests darrers mesos han esdevingut protagonistes del nostre dia a dia. A base d'electropop i un flow desenfadat, l'autor consigna aquest darrer bocí d'autoconeixença que encetava ara fa prop d'un any. 

Pel videoclip, el músic ha apostat per un recull d'imatges reconegudes, i d'altres de no tan conegudes, que algun moment o altre han inundat les pantalles de totes les víctimes de l'era digital. Des de Stay Homas fins a Pablo Hasel, passant per les patrulles que van inundar els carrers de Barcelona ara fa dos octubres, omplen aquest retrat social que Magí signa en forma de cançó. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Rata EAP, clip, single, Oki ens ho traguem tot, Magí, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.