llistes

Quines han estat les cançons més radiades de l'últim mes?

​«Bye Bye» d'Oques Grasses, «Barcelona Tropical» de Suu i Carlos Sadness i «Massa bé» de Doctor Prats encapçalen la llista ultimada per l'Apecat

El TOP30 comprèn els temes més escoltats a les ràdios entre l'11 de juny i el 8 de juliol

| 29/07/2021 a les 17:00h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenten cada mes dues llistes: una amb les cançons més radiades en català i l'altra amb les cançons que més han sonat d’artistes editats per companyies catalanes al marge de la llengua. 

El "Bye Bye" d'Oques Grasses, que despuntava amb la primera posició el passat mes de juny, torna a coronar-se com a la cançó més radiada entre l'11 de juny i el 8 de juliol. Completen el pòdium "Barcelona tropical" de Suu i Carlos Sadness, i "Massa bé" de Doctor Prats, que pugen i avancen posicions des del tercer i quart lloc, respectivament. "Si et quedes amb mi 30 anys", de Sopa de Cabra, es manté un mes més entre les més radiades, "Ja no fa mal" de La Fúmiga amb Samantha escala fins al cinquè lloc i la nova versió estiuenca d'Els Catarres de "Vull estar amb tu" s'incorpora directament en la sisena posició. De la mateixa manera ho fa l'"Aviam què passa - Estella Damm 2021" de Rigoberta Bandini en la dotzena.

Per la seva banda, temes com "No m'ho esperava" de Miki Núñez -Iceberg (Música Global / Universal, 2020)-, "Tant de bo" de Suu -Ventura (Halley Records, 2020)-, "Milionària" de Rosalia -Fucking Money Man (Sony Music, 2019)- o "Pa amb oli i sal" de Blaumut -El turista (Picap, 2012)-, segueixen acumulant mesos i mesos entre les 30 cançons més radiades en català. Al TOP30 s'hi han incorporat aquest mes "Què hi fas" de Doble, "Per la vida" de Marcel i Júlia, "Ets tu" de Mosaic, "Només tu" de Flashy Ice Cream, "No sé com t'ho fas" d'Els Amics de les Arts, "La Foguera" de Txarango amb Joan Garriga, "L'Eva i la Jana" de Ginestà, "Dolce Vita" de Joan Rovira, i "M'estimo" de Les Montses.

 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Oquest Grasses, doctor prats, llistes, apecat, Suu, Carlos Sadness

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.