Verkami

Les flors nuclears de Carles Pastor

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

Carles Pastor i Robert Poch, llancen una campanya per finançar els seus nous treballs

| 23/10/2021 a les 14:00h

Carles Pastor
Carles Pastor
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: l'àlbum Flors de Txernòbil de Carles Pastor i el segon disc d'estudi de Robert Poch.

Carles Pastor
El músic saforenc Carles Pastor prepara un nou treball. Tres anys després de publicar Andròmina (La Casa Calba, 2018), guanyador del premi Ovidi Montllor al millor disc d'autor, el cantautor es disposa a enregistrar un nou treball. Es tracta de Flors de Txernòbil, un recull de cançons que busquen fer més agradable el pes innecessari dels enganys i les mentides. A més de les cançons pròpies, el saforenc també inserirà en el disc petits homenatges a alguns dels seus músics preferits, com Bob DylanBlaze Foley o Leonard Cohen, entre d’altres.


Per a poder materialitzar aquest imaginari, Pastor necessita ajuda. Per aquest motiu, ha iniciat una campanya a Verkami amb fórmules d'aportacions econòmiques de tota mena. Des de les més aportacions més simbòliques, que es recompensen amb el disc en físic i una xapa, fins a les més grans, amb la recompensa d'un concert en directe i una dedicatòria exclusiva.
Robert Poch
5 anys després del seu debut discogràfic, Robert Poch vol anar a pel segon treball. En aquesta ocasió, però, no ho vol fer sol. Comptarà amb la inestimable ajuda del productor Jordi Armengol, que ha treballat amb artistes com Lluís Llach, Els Pets o Sangtraït, entre d'altres. 


L'artista vilassarenc, però, necessita suport econòmic i per això ha engegat una campanya de microfinançament a través de Verkami. Les contribucions dels mecenes es recompensaran amb un disc en físic signat, un concert privat o una cançó personalitzada, entre altres, depenent de la quantia aportada.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Carles Pastor, Robert Poch

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.