Verkami

Pepet i Marieta vol volar alt amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

Pepet i Marieta llança una campanya econòmica per finançar el seu vuitè disc

Dexist cerca mecenes i col·laboradors per a editar en format físic el seu proper treball

| 16/10/2021 a les 14:00h

Pepet i Marieta
Pepet i Marieta
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el vuitè àlbum de Pepet i Marieta, titulat Vola! i el nou treball de Dexist, Camuflaje.

PEPET I MARIETA
Pepet i Marieta va iniciar una nova etapa el 2019 amb una nova formació. Ara, encara el nou treball Vola!, amb la voluntat de mantenir-se fidel al seu pop festiu i bon-rotller. Aquest nou disc és tot un cant a l'esperança i a la voluntat per canviar la vida a través de lletres vitalistes i sinceres, i la incorporació d'algunes sonoritats electròniques. 


La pandèmia, com ha fet amb la majoria de grups, ha afectat econòmicament a Pepet i Marieta. La dràstica reducció de concerts ha obligat la banda montsianenca a finançar els costos de producció del treball amb els seus estalvis. I és per aquest motiu que ara engega aquesta campanya de mecenatge a través de Verkami. La inversió en el seu projecte estarà recompensada amb diferents obsequis, com per exemple, el disc en format físic, una samarreta o una cançó nova feta a mida.
DEXIST
Dexist és sinònim d'autoproducció i underground. Aquesta banda barcelonina que es mou entre un ampli amalgama d'estils, com el post-punk, el synthwave o l'indie-rock, fa 8 anys que es dona a conèixer pels circuits més alternatius de la capital catalana. Amb dos demos i dos treballs d'estudi a les espatlles, la banda ja prepara un nou disc, Camuflaje.


El romanticisme és el que ha portat Dexist a engegar aquesta campanya de Verkami: el seu objectiu és ni més ni menys que editar el nou disc en format físic. I per aconseguir-ho, necessita poder cobrir les despeses de fabricació i distribució dels discos compactes i els vinils, així com el procés final de mescla i masterització del treball. El micromecenes que col·laborin en la seva campanya, podran comptar amb recompenses com el treball en format vinil o una sessió de discjòquei, entre d'altres.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, dexist, pepet i marieta, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.