Estrenes

Las Bajas Pasiones, rebels i dissidents

Presentem en primícia «Rebel·lia», la primera cançó en català de Las Bajas Pasiones

| 07/10/2021 a les 08:30h

Las Bajas Pasiones
Las Bajas Pasiones | Arxiu
Las Bajas Pasiones són reivindicació, denúncia i desconstrucció. El trio, provinent de Múrcia, Madrid i Barcelona, i integrat per Trusty, Edu Libra i Toni Taboo, fa més de 3 anys que porta arreu de l'Estat el seu rap amanit amb electrònica i guitarres crues. Amb la seva música, plegats repensen el gènere, l'amor i les drogues. Fins ara, han publicat ja dos àlbums -Rizomas salvajes (Delirics, 2018) i Bichx rarx (Delirics, 2020)-, i ara preparen un tercer treball per a aquesta tardor. Avui, n'estrenem el darrer avançament, "Rebel·lia", el primer tema del trio en català.


"Rebel·lia" és tot un clam a unir forces per a tots aquells col·lectius dissidents que no encaixen dins de la normativitat. Un crit narrat al ritme del rap que reivindica la comunitat LGTBIQ+ i les infinites i múltiples formes d'estimar i de construir identitats de gènere. La reivindicació s'acompanya d'unes melodies vocals crues i distorsionades, i d'instrumentacions fosques, amb sintetitzadors que recorden els estils més obscurs de l'electrònica.

El videoclip, per la seva banda, també té una estètica fosca, amb una llum tènue que emfatitza els cossos i les relacions sexoafectives dissidents. Amb la col·laboració de l'artista xilena no binària Norma Mor o la cantant de Roba Estesa Gemma Polo, entre d'altres, el trio recrea les festes clandestines i secretes dels baixos fons de moltes grans ciutats com a eina de reunió i associació de molts d'aquests col·lectius estigmatitzats per molts sectors de la societat. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Las Bajas Pasiones

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.