videoclips

Joan Dausà crida als quatre vents que «Ho tenim tot»

El músic baixllobregatí estrena el primer senzill del nou àlbum

Joan Dausà agafa aire a Empúries

| 08/10/2021 a les 11:50h

Joan Dausà
Joan Dausà
L’expectativa que està creant Joan Dausà per al seu proper disc no fa més que augmentar. El músic va organitzar tot un festival aquest estiu a les Ruïnes d’Empúries, on va mostrar a les vuit mil persones que van passar pel Respira les noves cançons de l’àlbum. El treball, que trencarà 3 anys de silenci discogràfic, veurà la llum el proper 5 de novembre i portarà per nom Ho tenim tot (Promo Arts Music, 2021). Sota aquest títol, avui apareix també el primer senzill del disc.
 

A “Ho tenim tot”, Dausà fa un cant vitalista i optimista sobre la felicitat, reivindicant tot allò que tenim i que hem d’aprendre a valorar. "Pretén ser una reivindicació alhora que una reflexió. Cal valorar allò que sí que tenim", explica el músic, en comptes de centrar-nos en allò que ens manca. "Aquests mesos de pandèmia ens han fet veure que en realitat tot és més fràgil del que creiem i han demostrat com hem de valorar encara més el que tenim”.
 
La cançó s’acompanya d’un videoclip dirigit per Marc Pujolar, realitzador ja habitual dels clips de Dausà (com “Gegants” o “La gran eufòria”), on actuen Berta Bardia, Pol Reixach, Andrea Ros i Joan Amargós, a més del mateix músic. Bardia s’enrola en una nena que fa una mena de marató tocant la bateria sense parar a una plaça del barri barceloní de La Bordeta, i que, finalment, esdevé adulta, aquesta vegada interpretada per Ros.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Dausà, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.