Estrenes

Les evidències de Marc Amat

Presentem «És evident», el nou clip del músic olesà

El diagnòstic profund de Marc Amat

| 20/10/2021 a les 08:30h

Marc Amat
Marc Amat
Ara fa un any, el músic d'Olesa de Monsterrat Marc Amat publicava el seu primer llarga durada, Fantàstic (Picap, 2020), on es despullava emocionalment. Entre les deu cançons que configuraven l'àlbum, s'hi trobava "És evident", a la qual el jove cantautor ara dona una nova vida. Nosaltres, avui, ens colem a l'estudi de gravació on Amat ha reinterpretat en directe el tema, i te'n portem el vídeo en primícia.


Acompanyat de Daniel Cortés al piano i Pablo Danilin, Marc Amat torna a dotar de vida "És evident" amb les emotives melodies del tema original. La cançó explora les dificultats i els trontolls que comporten les relacions d'amor. Amb frases com "Vull ser part del que vindrà. Digue'm com hi puc tornar. Vull ser aquí, ara i demà", el cantautor olesà rememora la nostàlgia de l'amor passat i de l'anhel per recuperar-lo.

Totes aquestes aspiracions s'acompanyen, a més, del piano de Cortés, que guanya presència respecte a la versió original i juga un paper cabdal a l'hora d'embolcallar les tendres veus que el mateix Cortés i Amat filen. Tant la cançó com el videoclip han estat enregistrats als estudis Litel.cat i han comptat amb la direcció i producció del clip i la mescla d'Antoni López.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Marc Amat, estrenes

COMENTARIS

Loved it

Aga Kryspin, 16/11/2021 a les 09:05

It was a pleasure to work with guys in the studio, great experience and looking forward to work with Antoine again :)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.