actualitat

Enderrock Sona d'octubre amb Nil Moliner i Bucòlic

Divendres 29 d'octubre escoltarem i parlarem amb el músic de Sant Feliu de Llobregat i el trio granollerí a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Els secrets de Nil Moliner a l'Enderrock d'octubre

| 20/10/2021 a les 18:30h

Nil Moliner i Bucòlic
Nil Moliner i Bucòlic
El proper divendres 29 d'octubre, Nil Moliner i Bucòlic ens acompanyaran a un nou Enderrock Sona per presentar-nos en directe els seus respectius treballs. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 323 de la revista Enderrock. Pots venir amb un/a acompanyant, emplenant aquest formulari.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona de setembre amb el concert del trio granollerí Bucòlic, que mostraran els temes del seu debut Ara que et conec (RGB Suports, 2021). Tot seguit, parlarem i escoltarem en directe les cançons del nou disc de Nil Moliner, que aquesta setmana presenta Un secreto al que gritar (Warner, 2021).

A més, en aquesta ocasió, i per primera vegada des que va començar la pandèmia, la sala oferirà el 80% de capacitat i el públic podrà estar dempeus. Però serà obligatori l'ús de la mascareta en tot moment. Tots els assistents al concert tindran dret a una consumició, cortesia d'Estrella Damm.
 
IMPORTANT
Per poder accedir al concert es requerirà:
  • El passaport COVID de cada assistent (es pot sol·licitar a La Meva Salut) + DNI.
  • La revista Enderrock núm. 323 (octubre 2021). Podeu dur el retall original amb la promoció del concert que apareix a la pàg. 82. Si no teniu la revista, la podreu adquirir divendres a l'Antiga Fàbrica per només 5 €.


_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, actualitat, Roba Estesa, Les Montses

COMENTARIS

Concert Nil Moliner

Clara Galvan Garcia, 21/10/2021 a les 17:35

💙💙💙