festivals

S'obre la convocatòria artística per a la 25a edició de la Fira Mediterrània

Fins al 20 gener de 2022, artistes d'arrel hi podran presentar el seu projecte

| 23/11/2021 a les 17:30h

Fira Mediterrània de Manresa
Fira Mediterrània de Manresa | Txus García
Aquest 2022, La Fira Mediterrània de Manresa celebrarà la que serà la seva 25a edició, prevista pel cap de setmana del 6 al 9 d'octubre. De moment, però, l’organització ja comença a escalfar motors i obre la convocatòria artística per preparar la programació. Poden presentar-s'hi propostes fins al dijous 20 de gener de 2022 a les 24 h.

Com en les darreres edicions, la Fira Mediterrània estructurarà la programació de l'edició del 2022 a partir de tres claus: 

1. Mirades: propostes d'artistes que no treballen habitualment amb la música d'arrel i que presenten la seva particular mirada cap a la cultura popular i tradicional.

2. Joves: propostes d'artistes emergents que ja de partida han centrat el seu treball creatiu en l'arrel tradicional.

3. Present: propostes que posen l'accent en una arrel creativa que no viu aliena a la realitat que ens envolta i que, a partir del llenguatge d'arrel i de la cultura popular i tradicional, pot parlar i reflexionar sobre el que passa avui a la societat.

Pel que fa als criteris de valoració de les propostes artístiques, es tindran en compte la qualitat i l'interès artístic; l'encaix amb els eixos programàtics de la Fira; el caràcter d’estrena -absoluta, a Catalunya o a l’Estat espanyol-; el recorregut potencial de la proposta; l'interès mostrat cap a la Fira com a espai de trobada, de diàleg i d’intercanvi, i la possibilitat de fer més d’una actuació per facilitar el visionat per part dels professionals acreditats.

En aquest enllaç trobareu informació completa sobre la convocatòria artística de la Fira Mediterrània.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Fira Mediterrània de Manresa 2022

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.