estrenes

Rampaire canta des del Delta, «Ran de mar»

Avancem una de les peces del nou disc del músic d'Amposta

L'àlbum veurà la llum aquest divendres sota el nom d''Aigua de cel'

Rampaire i Fantàctels tenen nous projectes a Verkami

| 26/10/2021 a les 14:00h

Rampaire
Rampaire | Quim Giró
El músic d’Amposta Rampaire (Alfred Porres) està a punt de publicar el segon llarga durada, Aigua del cel (Microscopi, 2021), que veurà la llum aquest divendres. Amb aquest disc, l’artista no només s’aventura amb noves composicions, sinó que també estrena espectacle i banda, amb Albert Freixas (guitarres, teclats i veus), Rubén Alcázar (baix i veus) i Eduard González (bateria). Avui avancem una de les peces que conformaran el nou treball: “Ran de mar”.



Amb la cançó, Rampaire fa un cant d’amor al Delta de l’Ebre i el seu paisatge. Fins que, de sobte, canvia la sonoritat, que es torna més crua, i el tema esdevé un cop de realitat del perill climàtic que viu la zona: “I és tan ran de mar que, quan bufa el vent de llevant, s’ofega al meu davant”.
 
“Havia de ser un cant al paisatge del Delta i al canvi de colors que experimenta amb el pas de les estacions al llarg de l'any”, confirma Porres. “Però, a mig escriure-la, va arribar el temporal Glòria, que va colpejar el Delta de l'Ebre el 2020, i el seu rastre devastador també va deixar empremta sobre la cançó. L'escissió entre l'amor pel paisatge i el dolor per ser testimoni de la seva desaparició queda al descobert i es pot resseguir des de la primera tornada".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, Rampaire

COMENTARIS

Distancies

Daniel Sese, 03/01/2022 a les 16:12

Muy lírica...me ha gustado el suave y sentido tono de intérpretes...voz y música

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.