Actualitat

La música festiva balear arriba a Barcelona

Xanguito i Pèl de Gall actuaran aquest divendres a la sala Luz de Gas

Xanguito triomfa als Premis Enderrock de la Música Balear 2020

| 27/10/2021 a les 17:30h

Xanguito als Premis Enderrock de la Música Balear 2020
Xanguito als Premis Enderrock de la Música Balear 2020 | Juan Miguel Morales
Aquest divendres hi haurà una doble cita de música festiva balear a Barcelona. La banda mallorquina Xanguito i la formació menorquina Pèl de Gall encaren una de les últimes dates de la seva gira amb un concert a partir de les nou del vespre a la sala Luz de Gas. L'esdeveniment es podrà gaudir dempeus, sense l'obligatorietat d'estar assegut a una cadira (però presentant el passaport covid).

La banda mallorquina, liderada per Joan Muntaner, portarà a la capital catalana el seu directe explosiu. Guanyadora de tres guardons atorgats pel públic als Premis Enderrock de la Música Balear 2020 -a Millor artista, Millor cançó ("Milions d'estrelles") i Millor disc de pop-rock-, la música de Xanguito es caracteritza pel bon rotllo i les seves melodies enganxoses. Així ho demostra amb la desena de cançons del darrer àlbum, Milions d'estrelles (U98 Music, 2020), que ressonaran divendres a la sala barcelonina. A més d'aquest concert, Xanguito encara té programades tres dates més fins a final d'any. El dia 1 de novembre actuarà al Teatre des Born a Ciutadella, el 6 de novembre a Castelló dins de la Fira Trovam i posarà punt final al 2021 a la Fira B! al teatre Principal de Palma.

Xanguito però, no hi serà sol a la Luz de Gas, ja que els acompanyarà Pèl de Gall, que també va ser guardonat als Premis Enderrock balears 2020 a millor directe confinat. El grup menorquí deixarà anar l'energia de les cançons de l'àlbum que van publicar en plena pandèmia, A sa vostra salut (RGB Suports, 2020), i que encara pràcticament no han pogut rodar com cal.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Xanguito, Pèl de Gall, actualitat, Luz de Gas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.