actualitat

Sopa de Cabra tancarà la celebració dels 30 anys de 'Ben endins' al Palau Sant Jordi

La banda gironina clourà la gira d'aniversari de l'emblemàtic disc el novembre de 2022

 Després d'aquest concert, Sopa de Cabra farà una aturada indefinida per preparar noves cançons

Aquest divendres, es publicarà una reedició del 'Ben endins' amb sis temes inèdits

​Sopa de Cabra: 30 anys i segueix ben endins

| 29/11/2021 a les 11:30h

Gerard Quintana (Sopa de Cabra)
Gerard Quintana (Sopa de Cabra) | Marina Tomàs
La celebració dels 30 anys del Ben endins (Salseta Discos, 1991) de Sopa de Cabra clourà al Palau Sant Jordi el 26 de novembre de 2022, en el marc del festival Cruïlla de Tardor. Serà el darrer concert de la banda gironina en una temporada, i és que la formació de Gerard Quintana ha anunciat que, en acabada aquesta gira, faran una aturada indefinida per preparar noves cançons.
 
L'actuació al Palau Sant Jordi -de la qual se'n podran adquirir les entrades a partir de dimecres a les 20h- tancarà 2 anys de concerts de commemoració de l’emblemàtic doble disc Ben endins. L'àlbum ha estat el treball més exitós de la banda, i inclou hits tan celebrats com “Mai trobaràs”, “El boig de la ciutat” o “L’Empordà”. El concert, segons ja s’ha desvelat, tindrà diverses sorpreses i col·laboracions.


El 10 de maig del 1991, Salseta Discos va publicar un dels àlbums més emblemàtics de la música en català. El primer disc en directe de Sopa de CabraBen endins, va ser enregistrat a finals del febrer del mateix any a la sala Zeleste –actualment Razzmatazz–. Va ser el tercer elapé del grup gironí, i és considerat el disc més venut de la història del 'rock català'.


 
Com a commemoració d’aquestes tres dècades, a més dels concerts o l’exposició ‘Per molts anys, malparits’ que va acollir fins fa un mes la Casa de Cultura de Girona, Salseta Discos publicarà aquest divendres una reedició de l’àlbum. Tindrà format de doble CD i triple vinil i estarà remasteritzat per Jordi Solé a Music Lan -que ja en va fer la masterització original- i comptarà, a més, amb 6 cançons inèdites gravades també en aquell concert de 1991.
 

Sopa de Cabra enregistrant el 'Ben endins' Foto: Francesc Fàbregas

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sopa de Cabra, Ben endins, actualitat, sopa de cabra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.