Actualitat

«Seguirem» cantant cançons de Manu Guix

Després de 4 anys de silenci discogràfic, el músic barceloní publica un nou senzill, avançament d'un nou disc previst pel 2022

 L'artista ha anunciat ja també la gira de presentació de l'àlbum, que començarà el 7 d’abril a la sala Barts

| 09/11/2021 a les 17:00h

Manu Guix
Manu Guix | Gisela Jané
Manu Guix, un dels artistes més coneguts del panorama musical català i professor habitual a l'Acadèmia d'Operación Triunfo, torna després de 4 anys de silenci discogràfic. I és que no és estrany en Manu Guix això de mantenir en l'espera als seus seguidors: el seu darrer àlbum, Després de tot (Música Global, 2017), va arribar després de 5 anys d'inactivitat discogràfica. Així, serà a finals del març de 2022, que Guix publicarà, segons el previst, el seu setè treball. De moment, ens n'ha avançat el primer senzill: "Seguirem" (Música Global, 2021).


Manu Guix canta a "Seguirem" una nova lletra plena d'optimisme i energia: “Celebrarem la vida, i no pararem, i trobarem sempre la sortida”. Així, el tema, impulsa a tornar a començar i a seguir endavant: una història sobre la superació personal i la col·lectiva, amb l'objectiu de ser un cant a l'alegria després d'una etapa complicada globalment. El més sorprenent de la cançó, per això, és la base de pop electrònic en què s'assenta, amb un nou efecte d'autotune, no explorat encara per Guix.

El nou disc que prepara el músic donarà el tret de sortida a una gira de presentació, amb tota la seva banda habitual, promoguda per Crea Music. El primer concert serà el 7 d'abril a la sala Barts de Barcelona, en el marc del Festival Guitar BCN, i ja se'n poden adquirir les entrades.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sala Barts, actualitat, Manu Guix, Seguirem

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.