Estrenes

Tomeu Juan Fuster reinterpreta «El noi de la mare»

El cantautor mallorquí fa una versió de la nadala original catalana

La nova «Santa Nit», per Tomeu Juan Fuster

| 10/12/2021 a les 12:30h

Tomeu Juan Fuster
Tomeu Juan Fuster
Després de revisitar, l'any passat, la nadala "Santa Nit", el cantautor Tomeu Juan Fuster versiona aquest Nadal "El noi de la mare", que avui estrenem en exclusiva. El músic va debutar l'any passat amb el seu elapé //: Un i vers :// (autoeditat, 2020) i va ser guardonat amb el Premi Enderrock de la Música Balear a millor Artista Revelació 2020 per votació popular. 


Enguany, Tomeu Juan Fuster ha reconvertit aquesta nadala popular a una versió més alegre i rítmica, produïda per ell i masteritzada per Grumer Studios. Amb aquesta peça, el músic busca fusionar allò més tradicional amb estils musicals que no acostuma a interpretar com a cantautor, però dels quals gaudeix en cantar. El videoclip ha sigut editat pel mateix músic i recupera unes velles cintes d'un dia de reis de l'any 2002.

"La intenció d'aquestes versions és rompre una mica amb la concepció romàntica del Nadal i adaptar-la al temps present. No sento la necessitat de crear noves melodies ni noves lletres. Penso que el missatge d''El noi de la mare' és molt bonic i proper, tot i que m'agrada dur-lo cap altres àmbits musicals", comenta el músic. "Hi ha moments del Nadal que són més aviat rock&roll i no es viuen amb tanta pau i serenitat. Crec que aquesta cançó acompanya aquests moments on hem de ser ràpids, però on igualment fem les coses amb molt d'amor i amb un gran somriure. Al final, la meva motivació en oferir la meva música és compartir somriures".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Tomeu Juan Fuster, El noi de la mare, nadales

COMENTARIS

M'encantaaaa!!

Anònim, 10/12/2021 a les 14:34

És brutaaal aquesta versió! M'encanta!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.