estrenes

La nova «Santa Nit», per Tomeu Juan Fuster

El músic mallorquí presenta versió pròpia de la cançó originària irlandesa, amb una picada d'ullet a la popular «La Sibil·la»

| 30/11/2020 a les 13:30h

Tomeu Juan Fuster al clip «Santa Nit»
Tomeu Juan Fuster al clip «Santa Nit»
Fa tot just quatre dies, el jove mallorquí Tomeu Juan Fuster rebia el guardó a Artista Revelació 2020 a la gala dels III Premis Enderrock de la Música Balear. Aquest mateix any, el músic ha debutat com a cantautor amb l'elapé Un i Vers (autoeditat, 2020), una vuitena de melodies inèdites que destaquen per l'entitat personal i que es mouen entre el pop i el jazz amb influències de música clàssica. Ara, l'artista reapareix amb un nou videoclip per descobrir, la pròpia revisita de la clàssica nadala "Santa Nit". 


La versió de Tomeu Juan Fuster de la cançó originària irlandesa, cantada en català, inclou un inici especial que fa incís a la cançó de "La Sibil·la", una de les melodies populars més estimades de l'illa de Mallorca. A més, l'autor s'acompanya d'un cor on participen diverses veus conegudes com les de Lorena Bonnín, Maggie Tugores o Roberto Damson, i un solo de piano d'Alex Duato. Tot plegat arriba acompanyat d'un clip nadalenc realitzat per Álvaro Burn, on veiem l'artista cantant "Santa Nit" sobre un fons blanc i un seguit d'imatges que remeten a la més clàssica estètica de la festivitat. 



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Tomeu Juan Fuster, Nadal, Santa Nit, videoclip, nadala

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.