Actualitat

MúsicaKm0 porta la música tradicional i la d'arrel

La iniciativa sorgeix d'APECAT i PAF per potenciar el consum de música feta als Països Catalans

La campanya compta amb 17 variades llistes de reproducció a Spotify

| 27/12/2021 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
La campanya MúsicaKm0.cat, impulsada per l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i Productors Associats de Fonogrames (PAF) pretén impulsar el consum de proximitat i fomentar, potenciar i donar suport als artistes dels Països Catalans. Així, aquest any la campanya compta ja amb disset llistes de reproducció a Spotify que engloben una gran quantitat d'estils musicals, com també les darreres novetats, els hits més frescos i el millor de sempre dins la música en català.

PELS MÉS TRADICIONALS
"La cançó del lladre" -a càrrec de Jordi SavallFerran SavallMontserrat FiguerasArianna Savall i Pedro Estevan-, la versió d'"El testament d'Amèlia" de Carola Ortiz, "La presó del rei de França" o "Els Segadors" són de les peces tradicionals que recull aquesta llista de reproducció. S'inclou també la música d'arrel de Pep Giemno 'Botifarra'Gato PérezArjauPeretCompanyia Elèctrica DarmaCorrandes Són CorrandesMarala Santi Arisa.



LA MÚSICA D'ARREL
Els Països Catalans gaudeixen d'una gran varietat musical gràcies a les cultures que hi conviuen; la rumba, el flamenc o els ritmes llatins en són un exemple. Entre la música d'arrel no catalana, però feta aquí, Música Km.0 recull les propostes d'algunes de les cares més joves de l'escena, com per exemple, RosaliaLas MigasLibéricaYonki Love o Maruja Limón, i referents com Sabor de Gràcia, EstopaSílvia Pérez Cruz o Miguel Poveda.



MÚSICA D'ARREL AFROAMERICANA
Més de vuit hores de reproducció en una llista on poder connectar amb la varietat de la música d'arrel afroamericana feta a casa: soul, blues i molt més de la mà de The Sey SistersKoko-Jean & The Tonics, Los Mambo Jambo, AialaRita PayésPaula VallsClara GispertMagalí DatziraEva Fernández i molts més.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, MúsicaKm0.cat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.