Estrenes

L'Entre fa una crítica a les xarxes amb «XXA»

Presentem el segon senzill del duo de música electrònica format per Guiu Vallvé i Eugeni Puigdomenech

| 22/12/2021 a les 11:30h

Fotograma de «XXA» de L'Entre
Fotograma de «XXA» de L'Entre
L’Entre el duet de música electrònica en català de Guiu Vallvé i Eugeni Puigdomènec. Després de 5 anys treballant a l'ombra, ara presenta Estímul (autoeditat): 9 cançons que utilitzen elements tant digitals com analògics. Cada quinze dies el grup estrena un dels senzills amb els corresponents videoclips, que experimenten amb diferents formats audiovisuals. Avui n'estrenem en exclusiva un de nou, "XXA", una crítica a la dependència de les xarxes socials i la necessitat de mostrar-nos públicament.
 

"XXA" tracta sobre la gran quantitat d'estímuls que rebem constantment i ens enganxen sense saber com sortir-ne: "en l'era del soroll veiem de tot, però no escoltem res", versa la lletra. Musicalment, el duet separa el tema en dues parts diferenciades, amb un ritme frenètic inicial que contrasta amb un tempo més pausat al final. El propòsit, explica L'Entre, era trobar una atmosfera meditativa, "buscant sobresortir en un mar de modes".

L'audiovisual que l'acompanya, realitzat pel mateix Guiu Vallvé, mostra com la protagonista del videoclip (Iris Piqueras) vol endinsar-se en el frenesí de la xarxa i formar part del món d'imatges que ocupa internet. I així, al final, s'acaba convertint en un colom més dels del clip, afamats de likes.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, L'Entre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.