Estrenes

Una guitarra jazzística i mediterània

Estrenem «Go», clip d'avançament del primer disc del guitarrista Carles Gutiérrez

| 18/01/2022 a les 10:20h

Carles Gutiérrez
Carles Gutiérrez | Marina Conill
El jazz i el caliu mediterrani convergeixen a "Go", composició del guitarrista Carles Gutiérrez, el clip de la qual estrenem a Sons de la Mediterrània. La peça formarà part del seu primer disc com a solista, Tot és ara (Segell Microscopi, 2022), que es presentarà el 13 de març a la sala Padró de Cornellà de Llobregat. 


Carles Gutiérrez deixa en aquesta ocasió la guitarra de jazz que toca habitualment i abraça l'espanyola. L'acompanyen Martí Hosta (bateria), Jordi Mestres (contrabaix) i Joan Mas (saxo). Pel que fa a la producció, ha anat a càrrec del mateix Carles Gutiérrez i del també guitarrista Pau Figueres. "Go" formarà part del disc Tot és ara, que es publicarà el 3 de febrer, i la presentació oficial serà el 13 de març a la sala Padró de la ciutat del guitarrista, Cornellà de Llobregat.

Carles Gutiérrez va començar a tocar de forma autodidacta. Posteriorment, va formar-se al Conservatori del Liceu, i ha tingut com a mestres Jordi BonellDani Pérez i David Mengual, entre altres. El seu camí va molt vinculat al jazz, però alhora s'ha interessat i deixat influir per moltes altres músiques. Després de tocar i compondre amb multitud de grups i projectes, amb el disc Tot és ara vol mostrar una combinació personal de jazz, pop, música mediterrània i sons d'arrel.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Carles Gutiérrez, Sons de la Mediterrània, estrenes

COMENTARIS

enderrock

Anònim, 21/01/2022 a les 14:38

Magnific!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.