estrenes

Daniel Felices i Queralt Lahoz es retroben «Tantas veces»

Estrenem el nou senzill del cantautor terrassenc

| 10/02/2022 a les 14:00h

Daniel Felices i Queralt Lahoz
Daniel Felices i Queralt Lahoz
El compositor i guitarrista de la banda terrassenca D’Callaos, Daniel Felices, va debutar en solitari amb l’inici de la pandèmia. Aquell primer disc, Trazando los ejes (autoeditat, 2020), presentava les bases on es fonamenta aquest nou projecte i el disc que està a punt de descobrir: Sangre de gallo cantor (autoedtat, 2022). Avui n’estrenem el darrer dels avançaments de l’àlbum, “Tantas veces”, acompanyat de la veu amiga de Queralt Lahoz.

Que sigui precisament Lahoz amb qui comtpa Felices per aquest nou tema no és casual. Ambdós formaven un projecte que van compartir durant anys, De la Carmela, en què sobretot feien versions de temes emblemàtics de la música hispana com “Sabor a mí”, “Inevitable” o “Lágrimas negras”, entre altres. Ara es reuneixen de nou en aquesta nova proposta de Felices, per cantar a dues veus “Tantas veces”. 
 
Amb una lletra poètica de la mateixa mà de Felices, la peça es mou entre la cançó d’autor i el rock, i incorpora cants i palmas flamencs. És “un dels temes oberts de tot el disc”, explica l’autor, “en què es crea una atmosfera que enalteix ambdues veus, mentre els efectes sonors se succeeixen acompanyant la melodia”. El nou àlbum, produït per Pedro Javier González (El Último de la Fila), es presentarà en directe el 19 de març a la sala barcelonina La Nau.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, D'Callaos, Queralt Lahoz, Daniel Felices, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.