Estrenes

L'antítesi de l'amor de Siroll!

Estrena en primícia «Odi a l'amor», un dels temes del primer treball de Siroll!

La humil cançó de Green Valley

| 14/02/2022 a les 12:30h

Siroll!
Siroll!
En el dia internacional dels enamorats, la banda d'extreme crossover metal cardonenca Siroll! torna amb un nou tema que carrega, precisament, contra l'amor. Es tracta d'"Odi a l'amor", una actualització d'una de les cançons del primer dels seus cinc treballs -Predica el mal (autoeditat, 2012)-. N'estrenem el videoclip en primícia.


El tema “Cançó estàndard d’odi”, que es troba en el disc Predica el mal, s’ha regravat ara en una nova versió, amb alguns canvis d’estructura i lletra, sota el nom "Odi a l'amor". No es perd per això, la seva força death metal. A través d'aquesta nova peça, el grup protesta contra l’amor, la dependència emocional i les cançons romàntiques, presentant, com el mateix Gou [vocalista de la banda] canta: “l'antítesi de l’amor”. 

El videoclip que acompanya aquesta cançó ha estat produït per Victor Català i Ismael Conejero i finançat pel projecte Cases de la Música. La banda ha apostat per transmetre aquesta antítesi mitjançant la història d'una relació en què Siroll! convida a trencar les mentalitats lligades al concepte amor romàntic.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Siroll!, estrenes, videoclips, Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.