Estrenes

La Ruba reivindica «Els oblidats» reis del ball

Estrenem el nou videoclip de la formació de Gandia

| 19/01/2022 a les 12:00h

La Ruba
La Ruba
La Ruba és el projecte liderat per Rubén Martín, guitarrista de la banda de Gandia King Kong Boy, amb la companyia de Toni Roig a la bateria, Vicent Pons al baix i Germà Borràs a la guitarra. Després del seu debut l'any 2018 amb Insòlit (autoeditat), la banda torna aquest any amb un nou EP. Estrenem en exclusiva el primer senzill del treball: "Els oblidats".


"Els oblidats" és un cant dedicat als que han sigut vençuts, però, així i tot, mantenen l'actitud de tirar endavant i ressorgir de l'oblit. En la part musical, el grup ha mantingut el so més pop-rock, i ha comptat amb els teclats de Tono Hurtado, qui ha produït, gravat i mesclat la cançó a Malamute Estudio (València). La masterització ha estat a càrrec de Víctor García a l'estudi Ultramarinos.

El vídeo, que avui estrenem, planteja una metàfora pop de la temàtica de la cançó. Així, en el clip, es veu la banda presentant-se individualment a un càsting, on no se'ls valora i se'ls converteix en "els oblidats". Al final, en veure que el jurat valora més "molta imatge i poc missatge", els protagonistes del clip decideixen unir-se i deixar-se estar del que opinin els altres. D'aquesta manera, "els oblidats mantenen viva la memòria per recordar qui són els reis del ball", canta Martín. El videoclip, dirigit per Ninot de fang, va ser gravat durant el mes d'agost de 2021 al teatre Serrano de Gandia.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Ruba, estrenes, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.