Festivals

El festival Emergents torna aquest 2022

Del 10 al 13 de febrer, joves músics oferiran concerts de música clàssica, jazz i flamenc

| 31/01/2022 a les 10:00h

L'Auditori de Barcelona
L'Auditori de Barcelona | Arxiu de L'Auditori de Barcelona
El festival Emergents iniciarà nova edició del 10 al 13 de febrer a L'Auditori de Barcelona. L'esdeveniment pretén descobrir els joves talents que protagonitzaran l'escena de música clàssica els pròxims anys. En aquesta edició se sumen l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona per acompanyar les propostes dels solistes. La Jove Capella Reial de Catalunya, capitanejada per Lluís Vilamajó, serà l'encarregada d'obrir l'edició d'enguany, amb una actuació dedicada a les Membra Jesu Nostri (Els membres de Nostre Senyor Jesús), de Dietrich Buxtehude.

La programació d'Emergents comptarà, a més, amb la formació Big Babo del pianista mallorquí Toni Mora (10/02); el guitarrista i compositor barceloní Ernest Pipó (11/02); la soprano Mireia Tarragó (11/02); el violinista Johan Dalene i Nicola Eimer al piano (12/02); Lucie Horsch a la flauta de bec; Thomas Dunford al llaüt (12/02); el pianista Eudald Buch (12/02); Ben Goldscheider a la trompa i Giuseppe Guarrera al piano; Trio Isimsiz (12/02); el pianista Daumants Liepiņš (12/02) i el Cor Jove Nacional de Catalunya (13/02).

També l'OBC presentarà, els dies 11 i 12 de febrer, el debut d'Eric Lu al piano, Alejandro Gómez al violoncel i Alondra de la Parra a la direcció per presentar el "Concert per a piano op. 54" de Robert Schumann. El Liceu Jazz Grup aplegarà el 12 de febrer els millors alumnes del Conservatori Superior del Liceu i comptarà amb l’acompanyament artístic del saxofonista Bill McHenry.

Per tancar l'edició del festival Emergent, el 13 de febrer, la Banda Municipal de Barcelona dirigida per Henrie Adams i amb Polina Tarasenko i Iván Plaus als trombons, faran una interpretació musical de Romeu i Julieta.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Festivals, Festival Emergents, Barcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.