FESTIVALS

Doctor Prats, 31 FAM, The Penguins i Tramma a l'Ítaca de Palafrugell

Del 3 al 5 de juny, Palafrugell s'omplirà de música i festa amb la nova edició del festival

Rigoberta Bandini, Zoo i The Tyets seran l'Ítaca Sant Joan de 2022

| 21/02/2022 a les 15:00h

Doctor Prats
Doctor Prats | Xavier Mercadé
El festival Ítaca ha anunciat el cartell de l'Ítaca Palafrugell, que tindrà lloc del 3 al 5 de juny durant les Festes de Primavera del municipi. Grups consolidats com Doctor Prats o The Penguins i emergents com Tramma o Kumbara pujaran a l'escenari durant tres nits de música i festa a Palafrugell.

La primera nit del festival estarà marcada pels ritmes jamaicans i l'ska amb Skatalà, que retorna als escenaris amb motiu del 35è aniversari del grup. Tot seguit, The Penguins Band hi presentarà dos nous treballs: un de composicions pròpies i l'altre de versions d'artistes caribenys. La banda gironina Kumbara completarà la nit amb la seva particular versió de ritmes caribenys i afrollatins.

Doctor Prats estrenarà el nou disc a les comarques gironines el 4 de juny. Seguidament, serà el torn d'un dels grups més representatius de la música urbana a casa nostra, 31 FAM. Així mateix, actuarà també la jove gironina Marta Romeu, sota el pseudònim Tramma. La fi de festa serà a càrrec de l'Orquestra Maribel, que promet un espectacle de més de dues hores el 5 de juny.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Ítaca 2022, Ítaca, doctor prats, Festivals, festivals d'estiu, the penguins band, The Penguins, Tramma, Kumbara, 31 FAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.