estrenes

«Ni la lluna» brilla com Maria Cinta i Manel Joseph

Estrenem en primícia el videoclip de la cançó que fan plegats, adaptant l'original de Lenine

Maria Cinta: «Si no tens una imatge determinada, et menges la teva música amb patates»

| 02/02/2022 a les 11:30h

Maria Cinta i Manel Joseph
Maria Cinta i Manel Joseph
Maria Cinta va tornar a la càrrega musical el 2021 després de 16 anys de silenci discogràfic. Amb un grapat de cançons inèdites sota el braç, la cantautora barcelonina va publicar la tardor passada l'àlbum Sirena urbana (Blau, 2021). El tema que tancava l'àlbum era "Nem Sol, Nem Lua, Nem Eu", una versió del cantautor brasiler Lenine que interpretava amb Manel Joseph (Orquestra Plateria). Avui, us presentem en primícia l'adaptació que n'han fet plegats al català: "Ni la lluna".


A "Ni la lluna", Cinta s'acompanya del cantautor Manel Joseph, que no només hi canta, sinó que també ha estat l'encarregat d'adaptar la peça al català. "Ell sempre m’havia convidat a gravar temes brasilers, i quan vaig decidir incloure al disc una cançó de Lenine vaig voler comptar amb Manel Joseph", recordava la cantant en una entrevista. Així mateix, Cinta reconeix que "Ni la lluna" és per a ella "un tema molt especial, que s'adapta molt bé a mi. Tant el Manel com jo ens hi sentim molt còmodes perquè la seva tessitura de veu es presta molt bé a aquest estil". 

Amb els arranjaments instrumentals del guitarrista i productor Toni Pastor, Cinta i Joseph s'encisen per oferir un dolç cant als brillants estels que il·luminen la nit. El videoclip, produït per Manel Navarro, va ser gravat en un plató semiimprovisat, i incorpora fotos i efectes especials retro de mitjan segle passat.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Maria Cinta, Manel Joseph, Maria cinta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.